Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 10. september 2024Meniny má Oleg
< sekcia Zahraničie

Deadpool a Wolverine prekročil svetový rekord dvakrát po sebe

Na snímke Ryan Reynolds ako Deadpool/Wade Wilson vľavo a Hugh Jackman ako Wolverin/Logan v scéne z filmu „Deadpool & Wolverine“. Foto: TASR/AP

Spoločnosť Sky Elements tým prekonala svoj vlastný rekord z Vianoc 2023.

San Diego 7. augusta (TASR) – Počas propagačného predstavenia pre film Deadpool a Wolverine bol prekonaný Guinnessov svetový rekord v počte lietajúcich dronov na zobrazenie fiktívnej postavy. V noci na stredu o tom informovala agentúra UPI, píše TASR.

Na vytvorenie obrazu komiksového hrdinu Deadpoola, ktorého vo filme stvárňuje Ryan Reynolds, použila spoločnosť Sky Elements počas Comic-Conu v San Diegu 1599 lietajúcich dronov.

Rekord krátko na to prekonala pri vyobrazení iného komiksového hrdinu – Wolverinea, keď použila 1607 dronov. Vo filme ho hrá Hugh Jackman.

Spoločnosť Sky Elements tým prekonala svoj vlastný rekord z Vianoc 2023, keď z dronov vytvorila postavu Luskáčika z rovnomennej rozprávky.

"Hlavným cieľom spoločnosti pri prekonávaní tohto rekordu bolo ukázať naše schopnosti dosiaľ nevídaným spôsobom. Vizuálne predstavenia využívajúce drony sú ako médium pripravené na rozpovedanie tých najväčších príbehov. Sky Elements preto bude k tomuto médiu priťahovať pozornosť celého sveta vždy, keď sa naskytne príležitosť," uviedol pre Guinessovu knihu rekordov Tyler Kubicz, produkčný manažér spoločnosti Sky Elements.