Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 10. september 2024Meniny má Oleg
< sekcia Zahraničie

Francúzska polícia prepustila amerického rapera Travisa Scotta

Travis Scott. Foto: TASR/AP

Travisa Scotta prepustili bez vznesenia obvinení.

Paríž 10. augusta (TASR) – Francúzska polícia v sobotu prepustila amerického rapera Travisa Scotta, ktorého zadržali v súvislosti s bitkou v luxusnom hoteli v centre Paríža. Vo väzbe strávil 36 hodín, informuje TASR na základe správy agentúry AFP.

"Travisa Scotta prepustili bez vznesenia obvinení," uviedol raperov agent v Spojených štátoch. Parížska prokuratúra to potvrdila a dodala, že konanie voči Scottovi zastavili, pretože sa podozrenie voči nemu dostatočne nepreukázalo.

V piatok v ranných hodinách privolali do hotela Georges V policajtov, ktorí Scotta zadržali "za násilie voči príslušníkovi bezpečnostnej služby". Ten sa pokúsil ukončiť bitku medzi raperom a členom jeho ochranky, oznámila vtedy prokuratúra. Niekoľko francúzskych médií podľa agentúry Reuters uviedlo, že Scott bol pod vplyvom alkoholu.

Scott (33), vlastným menom Jacques Bermon Webster, sa vo štvrtok večer zúčastnil ako divák na olympijskom semifinálovom basketbalovom zápase medzi Spojenými štátmi a Srbskom. Hviezdneho rapera zadržali aj v máji v meste Miami Beach na Floride za výtržníctvo pod vplyvom omamných látok a neoprávnené vniknutie na cudziu jachtu.