Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 21. september 2024Meniny má Matúš
< sekcia Zahraničie

Kylie Minogue oznámila najväčšie turné za posledných desať rokov

Austrálska speváčka Kylie Minogue vystupuje na koncerte v rámci Kiss Me Once Tour na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave v nedeľu 19. októbra 2014. Foto: TASR/Štefan Puškáš

Kylie Minogue 18. októbra vydáva album Tension II, kolekciu 13 tanečných skladieb.

Londýn 21. septembra (TASR) - Pôvodom austrálska speváčka Kylie Minogue ohlásila na budúci rok svoje koncertné turné. TASR informuje podľa webov BBC a Independent.

Kylie Minogue turné odštartuje vo februári v domovskej Austrálii a potom sa presunie cez Áziu do Veľkej Británie. "Nemôžem sa dočkať, ako sa podelím o krásne a divoké momenty s fanúšikmi po celom svete", uviedla vo vyhlásení.

"Doteraz to bola vzrušujúca jazda a teraz sa pripravte zblízka, pretože zavolám Svetlá, Kamera, Akcia... a bude veľa padamingu!" uviedla s odkazom na svoj singel Padam Padam z roku 2023, ktorý získal cenu Grammy.

Vstupenky na májové koncerty v Spojenom kráľovstve (Glasgow, Newcastle, Manchester, Liverpool, Sheffield, Nottingham, Birmingham a dva termíny v londýnskej O2 aréne) sa začnú predávať v piatok 27. septembra o 10.00 h. V najbližších týždňoch majú byť oznámené ďalšie termíny v rámci turné v Európe, Severnej a Južnej Amerike.

Kylie Minogue 18. októbra vydáva album Tension II, kolekciu 13 tanečných skladieb. Bude na ňom deväť nových štúdiových skladieb a tiež najnovší tanečný hit "Edge of Saturday Night" s americkým DJ-om The Blessed Madonna.