Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 1. júl 2024Meniny má Diana
< sekcia Zahraničie

Na stanici metra Hlavní nádraží spadol zo stropu kus betónovej omietky

Ilustračná snímka. Foto: Teraz.sk - Ondrej Podolinský

Pre incident bola uzavretá časť stanice v smere do stanice Háje, v tomto smere vlaky metra na Hlavnom nádraží nezastavujú.

Ak si želáte, aby počítač prečítal text článku, použite prehrávač nižšie.
00:00 / 00:00
Praha 29. júna (TASR) - Na pražskej stanici metra Hlavní nádraží sa v sobotu ráno zrútil zo stropu kus betónovej omietky. Na mieste zasahovali hasiči. Informuje o tom TASR na základe správy spravodajského portálu Novinky.cz.

K incidentu došlo o 7.55 h, uviedol pražský dopravný podnik (DPP). "Technická porucha – havarijné práce na stropnej konštrukcii na nástupisku v smere (do stanice) Háje," napísal na svojom webe.

"Zasahujeme v stanici metra Hlavní nádraží. Na časť nástupiska spadla betónová omietka. Udalosť sa obišla bez zranení. Prípad prevzali kolegovia hasiči z jednotky pražského dopravného podniku," napísal na sociálnej sieti hovorca pražských hasičov Martin Kavka. Dodal, že zásah hasičského zboru spočíval iba vo vymedzení nebezpečného priestoru.

Pre incident bola uzavretá časť stanice v smere do stanice Háje, v tomto smere vlaky metra na Hlavnom nádraží nezastavujú, informovali Novinky.cz.