Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 17. september 2024Meniny má Olympia
< sekcia Zahraničie

Obvinili dvojicu, ktorá napadla muža pre nedoplatky za sexuálne služby

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Jakub Kotian

Keďže odmietol zaplatiť, Viera spolu s Vojtechom muža fyzicky napadli, pričom udierali ho za použitia teleskopického obuška do viacerých častí tela.

Bratislava 21. augusta (TASR) - Polícia obvinila 48-ročnú Bratislavčanku Vieru L. spolu s 54-ročným Bratislavčanom Vojtechom P. zo zločinu vydierania spáchaného v súbehu so zločinom porušovania domovej slobody spáchaných formou spolupáchateľstva. Menovaní mali fyzicky napadnúť muža, od ktorého požadovali hotovosť za poskytnuté sexuálne služby a odškodné v súvislosti s dopravnou nehodou, ktorú mal poškodený 72-ročný muž spôsobiť. TASR o tom informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

"Keďže odmietol, Viera spolu s Vojtechom muža fyzicky napadli, pričom udierali ho za použitia teleskopického obuška do viacerých častí tela. Muž následne povolil a v priestoroch jednej z bánk odovzdal Viere finančnú hotovosť vo výške 200 eur," priblížil hovorca.

Zároveň polícia podotkla, že zistili spáchanie ďalšieho trestného činu v súvislosti s konaním ženy. "Tá poskytla poškodenému mužovi sexuálne služby napriek tomu, že v čase ich poskytovania mala vedomosť o tom, že trpí aktívnou infekciou ochorenia syfilis, ozrejmil Szeiff. Polícia preto voči žene vzniesla aj obvinenie zo spáchania trestného činu ohrozovania pohlavnou chorobou. V prípade preukázania viny pred súdom jej tak hrozí trest odňatia slobody na štyri až desať rokov.