Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 12. október 2024Meniny má Maximilián
< sekcia Zahraničie

Pri výbuchu palivovej nádrže v Čečensku zomreli 4 ľudia vrátane 2 detí

Na snímke z videa, ktoré zverejnila tlačová služba ruského ministerstva pre mimoriadne situácie v sobotu 12. októbra 2024, hasič hasí veľký požiar po výbuchu na čerpacej stanici v Groznom, hlavnom meste ruskej Čečenskej republiky, pri ktorom zahynuli najmenej štyria ľudia. Foto: TASR/AP

Požiar, ktorý po výbuchu vypukol na čerpacej stanici, sa podarilo uhasiť, informovalo ministerstvo pre mimoriadne situácie.

Ak si želáte, aby počítač prečítal text článku, použite prehrávač nižšie.
00:00 / 00:00
Groznyj 12. októbra (TASR) - Štyri obete na životoch si v sobotu vyžiadal výbuch palivovej nádrže, ktorá explodovala na čerpacej stanici v čečenskej metropole Groznyj. Dve z obetí sú deti, uviedla agentúra AP, píše TASR.

Požiar, ktorý po výbuchu vypukol na čerpacej stanici, sa podarilo uhasiť, informovalo ministerstvo pre mimoriadne situácie. Na likvidácii následkov explózie a požiaru sa podieľalo 35 hasičov a sedem kusov techniky.

Príčiny nešťastia sa vyšetrujú, dodala AP. Agentúra pripomenula, že v septembri pri výbuchu na čerpacej stanici v susednej Dagestanskej republike prišlo o život najmenej 13 ľudí a ďalších 23 ich utrpelo zranenia.