Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 13. september 2024Meniny má Ctibor
< sekcia Zahraničie

Spevák Justin Bieber sa stal otcom

a archívnej snímke z 13. septembra 2021 kanadský popový spevák Justin Bieber a jeho manželka Hailey Bieberová prichádzajú na benefičný galavečer v Metropolitnom múzeu v New Yorku. Foto: TASR/AP

Očakávanie potomka oznámil hviezdny pár verejnosti v máji. Podľa agentúry AP zatiaľ nie je známe, kedy sa dieťa narodilo.

Los Angeles 24. augusta (TASR) - Kanadský popový spevák Justin Bieber so svojou manželkou Hailey v sobotu oznámili, že sa im narodil syn. TASR o tom informuje na základe správy agentúry AFP.

"Vitaj doma Jack Blues Bieber," napísal spevák na sociálnej sieti pod fotografiu detskej nožičky. Príspevok, ktorý na svojom profile prezdieľala spevákova manželka, získal na Instagrame za prvých šesť hodín vyše deväť miliónov lajkov.

Očakávanie potomka oznámil hviezdny pár verejnosti v máji. Podľa agentúry AP zatiaľ nie je známe, kedy sa dieťa narodilo.

Bieber (30) sa preslávil už ako tínedžer hitom "Baby". Počas doterajšej kariéry získal viaceré hudobné ocenenia vrátane dvoch cien Grammy. Jeho posledný album s názvom "Justice" vyšiel v roku 2021. Jeho manželka Hailey (27), dcéra herca Stephena Baldwina, je americká modelka. Pár sa zosobášil v roku 2018.