Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 16. september 2024Meniny má Ľudmila
< sekcia Zahraničie

Vo viedenskom hoteli našli telo Slováka. Bolo dobité na smrť

Na snímke policajná páska pred bytovým domom na Bieloruskej ulici v Michalovciach v utorok 17. januára 2023. Foto: TASR/Roman Hanc

Podľa mediálnych informácií pracovala obeť na stavenisku pri železničnej stanici, polícia to však bezprostredne nepotvrdila.

Viedeň 24. júla (TASR) - Mŕtve telo mladého stavebného robotníka zo Slovenska objavili v stredu predpoludním v hotelovej izbe v rakúskej metropole Viedeň. Podľa polície 29-ročný muž zomrel cudzím zavinením. Agentúra APA s odvolaním sa na svoje zdroje uvádza, že bol dobitý na smrť, informuje TASR.

Obeť našiel v hoteli vo viedenskom obvode Alsergrund v blízkosti železničnej stanice Franz-Josefs-Bahnhof kolega, ktorý Slováka šiel hľadať po tom, čo sa ráno nedostavil do práce. Privolaný lekár však už iba skonštatoval smrť muža.

Polícia v stredu vypočula svedkov a preskúmala aj záznamy z bezpečnostnej kamery v hoteli. Páchateľ nateraz ostáva neznámy.

Podľa mediálnych informácií pracovala obeť na stavenisku pri železničnej stanici, polícia to však bezprostredne nepotvrdila. Spomínaný hotel nie je veľký; disponuje 167 izbami a nachádza sa iba 200 metrov od policajnej stanice, dodáva APA.