Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 5. október 2024Meniny má Viera
< sekcia SEKCIA: Zdravie

Hydraulické kreslá a ležadlá pre kvalitnejšiu zdravotnú starostlivosť

Ilustračné foto Foto: porjai kittawornrat / Shutterstock.com

Pod úspech liečby mnohých závažných ochorení sa veľmi často podpisuje aj naša psychika.

Bratislava 22. novembra (OTS) - Komfort pri vyšetrení alebo podstupovaní konkrétnej liečby je preto pre pacienta veľmi dôležitý. Zdravotnícke ležadlá a vyšetrovacie lôžka sú v tomto smere veľmi nápomocné a zároveň sú neodmysliteľnou súčasťou zdravotnej starostlivosti a medicínskych zariadení. Táto moderná súčasť lekárskeho zariadenia zohráva kľúčovú úlohu pri diagnostike, liečbe aj komforte pacientov.

Vyšetrovacie lôžka pre flexibilitu a precíznosť
Vyšetrovacie hydraulické kreslá a ležadlá sú dôležitou súčasťou zdravotnej starostlivosti. Ich vývoj a modernizácia pozdvihli úroveň starostlivosti o pacienta na nový level. Ich dôležitou vlastnosťou je v prvom rade variabilita, vďaka čomu umožňujú lekárom a sestričkám vyšetrovať pacientov čo najefektívnejšie a najpohodlnejšie.

Vyšetrovacie lôžka sú vybavené elektronickými ovládačmi, ktoré umožňujú nastavovanie polohy lôžka podľa potrieb pacienta a lekára. Rovnako umožňujú pohyb hlavy, nôh a iných častí tela, čo je nevyhnutné pri diagnostických procedúrach a liečbe. Okrem toho sú vybavené bezpečnostnými mechanizmami, ktoré bránia nehodám, napríklad pádu, aby nemuseli prísť na rad aj rehabilitačné prístroje.

Multifunkčné aj špecializované lôžka
Hydraulické kreslá a ležadlá, ktoré nájdete aj na webe Zdravotnatechnika.sk zahŕňajú multifunkčné ležadlá, aj špecializované kreslá. Multifunkčné ležadlo vybavené dvoma motormi umožňuje presné nastavenie polohy pacienta a je ideálne pre rôzne typy vyšetrení a procedúr.

Okrem toho sú dostupné aj dialyzačné, gynekologické, či podologické kreslá, oftalmologické polohovacie kreslo, pediatrické, pôrodné alebo prevozné ležadlo. Všetky produkty sú vybavené elektrickým ovládaním, vďaka ktorému možno presne nastaviť polohu podľa potrieb pacienta a lekára rýchlo a jednoducho, pričom, samozrejme, reflektujú aj špecifické potreby pri vyšetrení.

Túto a inú zdravotnícku techniku má v ponuke firma KRÁSNÝ-zdravotná technika, ktorá svoje produkty expeduje aj na Slovensko.