Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 13. október 2024
< sekcia SEKCIA: Zdravie

Produkt K2 AntiAge od slovenskej Kompavy získal ocenenie Zlatá Incheba

Produkt K2 AntiAge od slovenskej Kompavy získal ocenenie Zlatá Incheba Foto: Kompava

Prestížne ocenenie Zlatá Incheba udeľované výnimočným produktom získal na 14. ročníku výstavy Incheba Expo Non Handicap výživový doplnok K2 Anti Age od Kompavy.

Bratislava 13. októbra (OTS) - Slovenský výrobca a distribútor biologicky čistých výživových doplnkov vsadil na kvalitu a originalitu a vyvinul produkt, ktorý svojim jedinečným zložením zvyšuje tvorbu bunkovej energie, vitalitu, mentálnu bystrosť, sexuálne zdravie a fyzický výkon.

Produkt K2 AntiAge od slovenskej Kompavy získal ocenenie Zlatá Incheba
Foto: Kompava
Je to naše v poradí už druhé zlato a máme z toho veľkú radosť. Našim primárnym cieľom je prinášať zákazníkom také produkty, ktoré pozitívne ovplyvnia ich zdravie, vitalitu a fyzický výkon. K2 Anti Age je unikátny produkt ktorý ocenia tak ženy, ako aj muži. Zastavuje starnutie, v noci napomáha k detoxikácii organizmu a cez deň je človek svieži, vitálnejší a necíti známky únavy. V dnešnej dobe si K2 Anti Age zaslúžia všetci aktívni ľudia,“ hovorí Želmíra Komorechová, majiteľka spoločnosti Kompava.

Na výstave Incheba Expo Non Handicap uviedla Kompava po prvýkrát aj svoju pruduktovú novinku – svetový produkt Serapeptázu. Ide o biologicky čistý produkt z prírody. Proteolytický BIO aktívny enzým, ktorý produkuje priadka morušová má blahodárny vplyv na ľudské zdravie a organizmus ako taký. Zmierňuje chronické zápalové ochorenia, opuchy, tlmí bolesť, rozpúšťa hlieny a urýchľuje hojenie športových poranení.